Ножі серії Sushi Gold відносяться до професійних високоякісних ножів, завдяки особливому підбору матеріалів і технології виготовлення. Створені майже дві тисячі років тому, суші перетинають століття як один з найвишуканіших проявів японської кухні. Це давня традиція, яка передбачає високоточні розрізи та надтонкі поєднання. А Tramontina, що має віковий досвід у виробництві ножів, тепер пропонує спеціальну лінію, присвячену цьому прекрасному мистецтву.
      - Матеріал леза: інноваційна сталь DIN 1.4116 KRUPP (твердість 62 HRC)
      - Товщина леза: 2.5 – 3.5 мм
      - Матеріал руків'я: армований скловолокном полікарбонат
      - Руків'я витримує 200˚С
      - Інноваційна сталь з підвищеним вмістом азоту забезпечує довговічність використання
      - Можна мити в посудомийній машині
  
 Tramontina – це бразильська корпорація з віковою історією, заснована в Бразилії в 1911 році. Наразі це - світовий лідер у виробництві товарів для кухні, будинку, саду. Tramontina – це бренд, представлений в 120 країнах світу, це 10 фабрик і 22 000 + одиниць продукції. Один з лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових і кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.